× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум

rockstar
03 август 2011

Темата е създадена за дискусия с уважителен и възпитан тон , по нововъденията в сайта .Всеки задал смислен въпрос и изказал конструктивно мнение , ще получи отговор. Спазвайте правилата на форума и не спекулирайте с изтриването на мнения , които не са били написани по тях.

Направо към същността на нещата и първо по двата най-наболели проблема – личния чат между потребителите , които не са приятели и новото разпределение на играчите.

Първо ще повторя – и двете промени са въведени единствено с мисълта на вас да ви е по-комфортно и удобно в сайта. Да не бъдете обиждани , да не бъдете нагрубявани в чатовете. Да , има механизми за контрол , както от страна на потребителите , така и от наша страна , но сме изхождали от мисълта за недопускане по принцип и първоначално на такава ситуация , а не за по-късно наказание. Видяхме , че тази идея не ви допадна , имаме решение , ще го прочетете по-долу , заедно с останалите неща, които смятаме да променим. Относно събирането на играчите , не мисля че има много хора , които биха отрекли безспорните предимства на системата , откъм бързо започване на самата игра. Има недостатъци , запознахме с желанията ви , надявам се да постигнем компромисно решение , което задоволява максимално и двете страни.

Нещата , които ще бъдат променени :


1. На масите за игра сега сядат равнопоставено ВИП и неВИП потребители , но всеки губи или печели според статуса си. Това събиране допринася за по-бързото започване на самата игра.

2. По бутона за бърза игра се събират четирима различни потребители , вероятността да се попадне на скайп е минимална.

3. Играта с покана. Тук ще направим промени в следните насоки : Първо – ще удължим времето ,през което ще можете да напуснете масата. Второ – изхождайки от това , че белотът е отборна игра , ще свържем двамата поканили се партньори в двойка. В момента процедурата по напускането на масата , поради една или друга причина , е малко тромава , затова ще бъде добавен нов бутон – Търси друг опонент. Ако един от двамата участници в така създадената партньорска двойка , но не едновременно , натисне този бутон , двамата продължавате напред до намирането на подходящите опоненти.Винаги имате времето да напуснете масата . Засега бутон за гонене няма да има.

4. При напускане на играч от масата , по една или друга причина , ще ви се иска съгласието дали той да бъде заместен от робот. При редовни злоупотреби от едни и същи хора , с тази опция , ще има санкции. Не проваляйте взаимно игрите си !

5. Неприятен факт , но за съжаление сред неВИП потребителите също има много използващи некоректни методи за спечелване на игра. Това вече беше установено от доста хора. В тази връзка , ще кажем , че контролът ще се засилва все повече и наказанията ще стават все по-строги. След като пълнолетни хора , нямат моралът и етиката да се забавляват честно , ние няма да допуснем сайтът да стане арена на измами и безчинства.За неВИП потребителите наказанието при доказване на нечестна игра ще е директен бан от сайта !

6. Камерата и микрофонът към ВИП екстрите , ще бъдат върнати в стария си вид. Единствено ще бъде добавена опция за моментна снимка на масата , на принципа на Докладвай обида , при непристойно поведение пред камерата. Потребителите , злоупотребяващи по този начин с тази екстра , освен санкциите от сайта , ще бъдат предавани и на съответните държавни органи.

7.Личният чат между потребители , които не са приятели ще бъде върнат.Обсъждаме го и имаме няколко нови идеи за него , просто проявете търпение и разбиране.

Промените, които описах ще бъдат въвеждани поетапно , моля да запазите спокойствие и да имате търпение. Ако някоя опция или функция не ви допадне достатъчно , ще можем заедно да го обсъдим и постигнем компромис.Всяко нещо трябва да бъде доказано в практиката , за да се видят положителните и отрицателните му страни.

Премахни рекламата

dr_koks
16 август 2011

аз не съм съгласен с това че трябва да си вип за да се кани приятел за игра.и вие почнахте само пари да искате

angel37
16 август 2011

и пак ште играя чесноемотикона
емотикона

mari_3
20 август 2011

Половината от обещаното не беше спазено,повече няма си плащам ВИП за игра с точки и камера.И рокстар не ме сравнявай пак с латерна,защото прилика с нея нямам,Но когато обещаете нещо го спазвайте!

Leta0819
20 август 2011

Подкрепям мнението на kon4ita .Който не му харесва сайта да не влиза .Не съм ВИП , но оставам с впечатление , че всички искат да побеждават , а никой да губи.

aries7117
20 август 2011

Редно ли е и да губя игри заради това 4е лумпени са дошли тук да се женят или да се гаврят с играта???Затова се нервя и пиша разни (сдйкфвкйфнве.йкнвйнвейкн.цйн.фйн)Предлагам да има ФЕЙС-КОНТРОЛ!!!Стига с тези анонимни Алкохолици!!!http://youtu.be/cOVzXYEU3Bk---Iron Maiden - Wasted Years емотиконаемотикона

boncho_sl
20 август 2011

поканих приятел на игра . играчите които ни се паднах са скайпари хващал съм ги и друг път че си говорят по скайпа и на осмата секунда натиснах друга маса. преди от този бутон си запазваш партнъора и си сменяш само нови противници. сега ме изхвърли от сайта и остави партнора ми с робот че ми взе и точки

mitko9999
21 август 2011

браво на тебе сеналси да играеяс карти иаз дате гоня ставали

2011
26 август 2011

rocstar ще ми кажеж ли защо неможе да играят такива които са родени 2003 аз например съм роден тогава и съм на 7и половина

rizhko_bg63
20 септември 2011

ПОЗДРАВЛЕНИЯ РОКСТАР
дано всичко това стане
ИМАШ ПОДКРЕПАТА ДОРИ И ОТ ЧЕРНИТЕ ОВЦЕ ТУК
ако наистина ГО НАПРАВИТЕ-МИСЛЯ ЧЕ И НАШАТА ГРУПА ЩЕ НАМАЛЕЕ
ОЧАКВАМЕ ДА ГО ОСЪЩЕСТВИТЕ-САМО ДА НЕ ОСТАНЕ КАТО ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЩАНИЕ

POZNAI
20 септември 2011

КАТО ЗА НАЧАЛО ПРЕДПРИЕМЕТЕ НЕЩО СРЕЩУ СКАЙПАДЖИЙТЕ (ПРИМЕРНО ЕДНО БАНЧЕ ОТ 1 МЕСЕЦ ЩЕ Е ДОБРЕ, КАТО ЗА НАЧАЛО) ЧЕ МИ ОМРЪЗНА НА ОНАЗИ РАБОТА КВО МИ ТЪПЧЕТЕ САЙТА САМО С ПРОСТОТИЙ ТО СТАНА БЕТЕР ФЕЙС БЪК БЕ БРАТОО)О

Не може да публикуваш два пъти подред